Seminar Kesedaran Keselamatan Maklumat

Seminar Kesedaran Keselamatan Maklumat telah berlangsung pada 15 November 2021 di SMK Tun Habab. Seminar ini telah menyasarkan audien yang terdiri daripada pelajar-pelajar Tingkatan 6.

Penceramah yang dijemput adalah Timbalan Dekan Akademik dan Antarabangsa, Ts. Dr. Zubaile bin Abdullah. Terima kasih kepada Ts. Dr. Zubaile kerana sudi berkongsi ilmu dengan guru-guru dan pelajar-pelajar Tingkatan 6. Setinggi-tinggi penghargaan kepada Pn. Ruhaya binti Abd. Aziz uang telah menguruskan seminar ini dan Encik Muhammad Firdaus kerana sudi menjadi pengacara majlis. Terima kasih juga kepada pengetua SMK Tun Habab, Cikgu Zakaria bin Abd. Jalil yang menyokong program ilmiah seumpama ini dan Cikgu Husna binti Abd. Hadi kerana turut hadir dan memberikan sedikit ucapan mewakili tuan pengetua.