SMK Tun Habab Johan TVPSS Peringkat Negeri Johor

Majlis Anugerah Apresiasi Sumber dan Teknologi Pendidikan Peringkat Negeri Johor 2023 (MASTEP 2023) telah diadakan di Sektor Sumber dan Teknologi Pendidikan (SSTP), Skudai pada 26 November 2023. Berikut merupakan anugerah yang telah dicapai oleh SMK Tun Habab:

1. Anugerah Khas Juri – SMK TUN HABAB

2. Johan – Pertandingan TVPSS Johor 2023 Kategori Studio Terbaik Sekolah Menengah

• Duta Penggerak Digital

3. Johan – Pertandingan We Think Digital (WTD): Student Competition 2023

• Nur Irdina Faiqah binti Nor Azmi – 4 Al Alusi
  • Nurul Yasmin binti Mohd Yusoff – 4 Al Alusi
  • Raja Dania Khalisja binti Roslan – 4 Al Farabi
  • Nuratiqah Farhana binti Razak – 4 Al Khawarizmi

4. Johan – Ikon Murid Digital (Reka bentuk Kejuruteraan)

• Teo Jun Jet

5. Ketiga – Ikon Murid Digital (Robotik)

• Teo Jun Jet

Tahniah diucapkan kepada semua pemenang yang terlibat dalam MASTEP 2023.

Terima kasih atas sokongan yang diberikan oleh pengetua, barisan pentadbir, Cikgu Noorazlizawatie binti Ahmad, Cikgu Khairul Anuar bin Hasan, Cikgu Mohammad Azri bin Abdullah, Cikgu Ahmad bin Ramli, Cikgu Rafidah binti Mustaffa dan Encik Amin bin Zainal Abidin yang bertungkus lumus menyiapkan Studio TVPSS. Tidak ketinggalan juga kepada Duta penggerak Digital dan guru- guru yg terlibat secara langsung dan tidak langsung atas kemenangan ini. Anda memang hebat!